Khamis, Mei 21, 2015

JANGAN MINAT SAYA, MINATKAN BUKU SAYA

SEHINGGA saat ini, inilah buku saya yang terkini. Terima kasih ITBM yang sudi menerima dan menerbitkan buku saya yang ini.

Selain kepada ITBM yang sudi menerbitkannya, saya sangat berterima kasih kepada editor atau manusia yang menangani manuskrip ini sehingga menjadi sebuah buku yang sangat baik dan cantik di mata saya. Dan tidak lupa juga, ucapan terima kasih saya kepada ilustrator yang membuat cover buku saya yang ini jadi surealistik dan memukau. Wow!

Kepada pembaca, tak perlu menjadi peminat saya, tetapi minatkan kepada buku ini. Di dalamnya saya bercerita dengan hati dan jiwa saya. tanpa selindung dan pura-pura.

Jika di realitas anda mengenal atau beranggapan saya sebagai manusia: kasar, perengus, kurang ajar, sombong, angkuh, keras kepala dan sebagainya, buku ini akan menjelaskan sisi lain keperibadian saya yang sebenarnya.

Mungkin buku ini tidak terlalu hebat atau tidak terlalu bagus. Tetapi yang penting, saya tidak ingin pura-pura. Walau saya tahu apa akibatnya jika terlalu berterus-terang.

Ingat, tak perlu minat saya, tetapi minatkanlah kepada buku ini.

Saya lebih takutkan Allah SWT daripada gerunkan sesama manusia. Insyaallah.

Mei 21, 2015

Tiada ulasan: